Menu

VEKOP-1.2.6-20-2020-00458


Tisztelt Látogató!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a VEKOP-1.2.6-20-2020-00458 pályázati felhívásra a Belvárosi Építő és Szolgáltató Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert.

Kedvezményezett neve: Belvárosi Építő Kft.
A projekt címe: „Építőipari eszközök beszerzése a Belvárosi Építő és Szolgáltató Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 66 999 948 forint
A támogatás mértéke: 69.73 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.30.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00458
A projekt tartalmának bemutatása:
A Belvárosi Építő Kft. a főtevékenységéhez, építésekhez kapcsolódó eszközállományát kívánja fejleszteni és bővíteni, mellyel az elvégzendő feladatokat és munkákat könnyítené meg, illetve tovább bővíti a cég által elvégzendő potenciális munkák körét. A beszerezni kívánt eszközökkel a cég több feladatot tudna saját teljesítésben ellátni, a jelenlegi állapothoz képest kevesebb alvállalkozó igénybevételére lesz szükség.
A beszerzendő eszközökkel (Állványrendszer, Sarokcsiszoló szett, Akku-fúrókalapács és sarokcsiszoló szett, Kültéri forgólézer szett, Kombikalapács TE 70-ATC/AVR) egyes munkafolyamatok időráfordításai csökkeni fognak, valamint hatékonyabb, gyorsabb munkát eredményeznek. Az eszközöket kompakt szettben szerzi be a vállalat, így erősítve a hosszútávú használatot, megbízhatóságot. A Containex GmbH, mint összetett konténer gyártótól irodai- és szaniter konténer kerül beszerzésre a pályázat keretében. A konténer 2 darab irodai- és 1 darab szaniterhelyiséggel ellátott mobil konténer, amely jól felszerelt egység: bukó/nyíló irodaablakok, falszigetelés, nyíló/billentővasalattal rendelkező szaniterablak, acél külső ajtók, konvektor fűtőtest, valamint LED világítás. Beszerzésre kerül jelen pályázat keretében GEDA gyártmányú fixlift, valamint fogasléces felvonó, amelyek különböző teherbírással, építési magasággal, emelési sebeséggel rendelkeznek. További létratagokat, teherhordó eszközöket és tartozékokat szerez be hozzájuk a Kft. az építési munkák precíz kivitelezéséhez, és az alvállalkozói költségek, bérleti díjak csökkentéséhez.
A projekt eredményeképpen a vállalkozás munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartására törekszik a vállalat, valamint a termelékenységének növelése és technológiai megújulása is cél. Ezekhez a célokhoz nagymértékben hozzájárulnak a pályázat keretében beszerzendő eszközök, mivel a termelékenység növekedni tud, az új eszközökkel időtakarékos, mégis precízebb munkát tudnak majd végezni a munkavállalók. Továbbá az igényekből is többet tudnak ezáltal elvégezni. A felvonókkal szintén időt és alvállalkozói díjakat tud megspórolni a Kft., ami a munkavállalói létszám megtartásához tud hozzájárulni. A vállalkozás a folyamatos foglalkoztatotti létszám növelés útjára állt, mivel minél több igényt szükséges kielégíteniük a piacon, amely munkák elvégzéséhez szükség van szakértő és megbízható munkavállalókra.