Menu

PM_KKVESZKOZ_2017


Tisztelt Látogató!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a Belvárosi Építő és Szolgáltató Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 55%-os támogatási intenzitással.
A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 13 594 813 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.
A pályázó a főtevékenységéhez kapcsolódó eszközállományt kívánja fejleszteni és bővíteni, mely eszközök az elvégzendő feladatokat és munkákat könnyítik meg, illetve tovább bővíti a cég által elvégzendő potenciális munkák körét. A beszerezett eszközökkel a pályázó több feladatot tud saját teljesítésben ellátni, a támogatást megelőző állapothoz képest kevesebb alvállalkozó igénybevételére lesz szükség. A beszerzett eszközök (daru, kővágó asztalok és kézi szerszámok) egyes munkaterületekre történő szállításával, a folyamatos munkavégzésükkel elősegítik az alvállalkozói munkák kiváltását.
A fejlesztés a PM_KKVESZKOZ_2017/307 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósul meg.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. június 30.