Menu

Kapcsolat


A Belvárosi Építő Kft. 2006-ban a Reneszánsz csoport tagjaként alakult a cég képviseletét ma is ellátó Ruzsics László vezetésével. 

Cégünk tulajdonosa:  Páljános András, további vezető szakemberei: Ruzsics László ügyvezető igazgató és Péntek Tibor felelős műszaki vezető, műemlékvédelmi szakmérnök, aki 2009-ben Lechner Ödön díjat kapott a hazai műemlék helyreállítás területén végzett kimagasló szakmai munkásságáért.

Cégünk, illetve cégünk vezetői a hazai építőipar több területén közreműködtek és jelentős referencia munkákkal rendelkeznek, melyek között a műemlék helyreállítás, térrekonstrukció, lakóházépítés mellett szobor helyreállítás, szökőkút építés és több speciális munka is szerepelt.

Árbevételünk dinamikus növekedése mutatja, hogy a piacon egyre több projekt megvalósításánál működünk közre.

Szakemberek

A Belvárosi Építő Kft. jelenlegi alkalmazottjainak száma 90 fő, ami folyamatosan bővül. A műszaki vezetőkön és irodavezetőn kívül dolgozóink között kőszobrász, kőfaragó, kőműves, díszítőfestő, burkoló szakember mellett épületasztalos, ács-állványozó és villanyszerelő is megtalálható. Alávállalkozói szinten összesen mintegy 290 főt foglalkoztatunk.

Díjak, elismerések

Lechner Ödön díj 2009. év

Péntek Tibor részére adományozza, a műemléki rekonstrukciós munkák kivitelezése során a magyarországi műemlékek megóvása, helyreállítása érdekében végzett kiemelkedő szakmai és vezetői munkássága elismeréseként.

Építőipari Nívódíj 2013. év

1051 Budapest, Október 6. utca 26. - Iberostar Grand Hotel Budapest

Építőipari Mesterdíj 2016. év

Ruzsics László részére a budapesti Margit híd pillérszorainak restaurálási és a hiányzó Hercules szobor rekonstrukciós munkáiban való közreműködésért.

ICOMOS-Díj 2020. év

Gödöllő Szabadság út 2, Várkapitányi lak


Belvárosi Építő Kft.


Panaszbejelentés

Ügyintéző: Petró Anikó irodavezető

Telefon: +36-70-638-4120

Email: panasz@belvarosiepito.hu

Levélcím: 2000 Szentendre, Szentlászlói út 160/2.