Menu

GINOP PLUSZ-121-21


Kedvezményezett neve: Belvárosi Építő Kft.
A projekt címe: „A Belvárosi Építő Kft. eszközeinek technológiai megújulása”
A szerződött támogatás összege: 163.041.528 Ft
A támogatás intenzitása: 70%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00204

A projekt tartalmának bemutatása:
A Belvárosi Építő Kft. a főtevékenységéhez (TEÁOR száma 4339’08) kapcsolódó eszközállományt kívánja fejleszteni és bővíteni Szabad Vállalkozási Zónában, Egyházasdengelegen. Az eszközállomány bővítésével az elvégzendő feladatokat és munkákat könnyítené meg, illetve tovább bővíti a cég által elvégzendő potenciális munkák körét.

A beszerzendő eszközökkel pl.: a tereptargoncával a munkafolyamataink gyorsabbak lesznek, mert az eszköz olyan építési területekre is eljut, ahova kevés más gép képes. Az eszköz beszerzésével gördülékenyebbé válnak a terepen végzett munkafolyamataink. A TWS Kft-től, mint kizárólagos magyarországi forgalmazótól beszerzésre kerül a pályázat keretében egy pókdaru, melynek segítségével olyan építési és felújítási területeken is tudunk tevékenykedni, ahol eddig bonyolult és hosszadalmas tervezés előzte meg a munkálatokat. A géppel hatékonyabbak leszünk, amivel csökkenteni tudjuk munkafolyamataink időráfordítását. Beszerzésre kerül a pályázat keretében két különböző felhasználási területre beüzemelendő GEDA gyártmányú lift, amelyek különböző teherbírással, építési magasággal, emelési sebeséggel rendelkeznek. Az építési munkák precíz kivitelezéséhez és az alvállalkozói költségek, valamint a bérleti díjak csökkentéséhez szükségesek. A Kft. be kíván szerezni egy forgóvázas teleszkópos rakodógépet, mellyel a cég rengeteg munkafolyamatot tud egy géppel abszolválni. Könnyű kezelése biztosított, elengedhetetlen a vállalkozás technológiai fejlődéséhez a gép beszerzése.

A pályázat keretében beszerzendő eszközök újak, korábban használatba még nem vett eszközök. A projekt eredményeként a vállalkozás munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartására törekszik a vállalat, valamint a termelékenységének növelése és technológiai megújulása is cél. Ezekhez a célokhoz nagymértékben hozzájárul a pályázat keretében beszerzendő eszközök, mivel a termelékenység növekedni tud, az új eszközökkel időtakarékos, mégis precízebb munkát tudnak majd végezni a munkavállalók. Továbbá az igényekből is többet tudnak ezáltal elvégezni. A felvonókkal szintén időt és alvállalkozói díjakat tud megspórolni a Kft., ami a munkavállalói létszám megtartásához tud hozzájárulni.

A vállalkozás a folyamatos foglalkoztatotti létszám növelés útjára állt, mivel minél több igényt szükséges kielégíteniük a piacon, amely munkák elvégzéséhez szükség van szakértő és megbízható munkavállalókra. Képzési tevékenység igénybevételére is sor került a pályázat megvalósítási időszakában, amelyek a munkavállalók hatékonyabb, pontosabb és gyorsabb munkavégzést segítik elő. A képzések a munkatársak jelenleg meglévő szakmai ismereteit kívánja fejleszteni, melyek a következő építő- és anyagmozgató gépkezelő képzések:

A Kft. szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása tanácsadási szolgáltatást kíván igénybe venni a kiválasztott szolgáltatótól.